Öppet brev till media och hela svenska folket (Del 2 av 3)

Detta är fortsättningen på det brev jag började på igår! Har du inte läst det! Snälla!!! Gör det!

En vän kontaktade mig om en tråd hon hittat på Flashback! Ett forum där folk anonymt gömmer sig bakom vidrigt fega profiler. Bittra människor som spyr ut galla och hat. Rena fantasier och påhitt. Allt är tillåtet att skriva. Inget är för dirty att häva ur sig, ingen moral, ingen heder. Ingen empati för att den dom skriver om är en riktig människa. Den som blir uthängd ska bli stenad, halshuggen och bränd på bål.

Jag läste om en kvinna som tog livet av sig efter att hon hängts ut av nättroll på Flashback! För att hon hade en relation med en något yngre man. Människor gottade sig, dömde, hade åsikter om hennes sexliv. Det lades upp bilder på henne, länkar till hennes blogg. Lögner, skvaller, hat, hat och återigen hat. Hon fick ta emot så mycket skit att hon valde att avsluta sitt liv! Hur galen är vår värld? Egentligen är detta olagligt, då det är falsk ryktesspridning och faktisk ren mobbing. Men forumet Flashback är placerat i USA och därmed klarar dom sig ifrån alla Svenska lagar. Detta händer i Sverige! Här och nu och ingen gör något åt det!

Det är vida känt att journalisterna själva ofta sitter bakom många av dessa profiler. Allt för att sprida rykten och svärta ner kändisars liv för att få ytterligare intresse i artiklarna dom sedan skriver. Kända människor är inget annat än föda till dessa journalister och deras skvallertidningar. Emilio har sedan han var i 20 års åldern blivit hånad, jagad och utfläkt i media. Bara en sån löpsedels följetång som att han ”total förstörde” Pernillas karriär. Trots att han är ett musikaliskt geni och den som skrivit säkert 70% av hennes låtar och arrangerat merparten av hennes framträdanden under tiden dom var ett par. Är det inte märkligt? Varför får han aldrig någon cred?

Detta som skrivs här under är ett inlägg ifrån någon som bryr sig, någon som skrivit i tråden som handlar om Emilio och att han skulle vara en ”hustrumisshandlare” som Aftonbladets artikel sa. Det var faktiskt detta inlägg som satte igång min ide om att lägga ut allt detta offentligt! Varför ska vi sitta tysta och bara se på när hela våra liv svärtas ner? Emilio blir i tråden välkomnad att ta kontakt med personen som skrivit. Det har vi gjort och jag kan meddela att en omfattande granskning av Emilios liv och medias häxjakt är påbörjad. Vi kommer även att få hjälp med att röja dessa nättroll. När vi vet deras identitet kommer dessa att polisanmälas och media kommer att anmälas till vederbörande myndigheter.

*Ur en tråd på Flashback*

Jag har nu läst denna tråd från början och jag känner att nu har det nog rusat iväg lite väl åt alla håll och kanter. Det är många åsikter här och där, grundade i en artikel som i sin tur har felaktig grund. Jag har genom mitt yrke i Barcelona stött på ett flertal liknande fall. För er information.

I Spanien tillsattes i dec 2004 en ny lag ENBART FÖR KVINNOR, som inte kan tillämpas av män. (Män kan faktisk inte ens anmäla en kvinna). Allt för att dessa skulle skyddas eftersom Spanien då hade det högsta dödsantalet per år i Europa. Tyvärr utnyttjas denna lag felaktigt av många hämndlystna kvinnor och i min meningen är denna lag, på långa vägar för hård. Det talas mycket om detta i Spanien just nu och den ifrågasätts hårt då den används för att få vårdnaden om barnen vid en skilsmässa, bråk om pengar eller bara ren och skär svartsjuka. Alldeles nyligen tog en man sitt liv i Spanien då han felaktigt anklagades för att ha misshandlat sin flickvän. Det visade sig efteråt att han var oskyldig och att hon helt enkelt var svartsjuk över mannens nya kvinna.

Denna lag innebär att om en kvinna anmäler en man för ärekränkning (han får alltså inte ens höja rösten åt henne). Så är MANNEN SKYLDIG, TILLS HAN SJÄLV BEVISAT SIN OSKULD, går processen över till ”Panel 2” så är utgången minst 60 dagars samhällstjänst som straff. Vilket oftast inte är så enkelt att bevisa. Det är alltså inte som i de flesta civiliserade länder att du är oskyldig tills motsatsen bevisats. Här gäller kvinnans ord, hon behöver inga bevis. För att en misshandel ska styrkas, krävs foton ifrån misshandeln, som skall finnas ifrån en regelrätt polisanmälan. Skulle foton finnas, slutar det ALLTID i en fängslande dom. (Märk väl att i detta fall vi granskar just nu, fick den omtalade enbart samhällstjänst, vilket bara är ett utav många bevis på att artikeln i AB saknar grund.) Det här är alltså en lag som lägger bevisbördan på den anklagade. Som dessutom kanske sitter häktad. Har han inga pengar till en skarp advokat är det så gott som kört.

Jag vill härmed höja ett varningens finger till Aftonbladet som garanterat lagt upp bilden på den omtalade här på FB, en bild som inte går att finna någonstans, (tro mig jag har försökt) kan omöjligt skakas fram så fort. Utan måste ifrån början funnits i AB’s bildarkiv. Med tanke på Aftonbladet tidigare jakt på Emilio där man inte dragit sig för att visa både namn och bild så blir jag väldigt förbryllad över att han nu plötsligt ska ”skyddas” med ett pixlat huvud och dolt namn, men med tillräckligt mycket ledtrådar för att man ändå ska förstå vem det är. Kan det vara så att Aftonbladet är rädda för en stämning? Varför inte annars röja hans identitet i pressen, utan bara här i detta forum? För övrigt tycker jag att denna klappjakt som pågått i över 20 år på den omnämnda bör få ett slut nu. Det börjar bli en aning ”illaluktande”.

1. Det talas om en dom, men trots mina kontakter och försök att hitta den så går jag bet. Jag fick efter hårt sökande tala med en kvinna som nämner en överenskommelse men där figurerar inte ordet misshandel någonstans. Utan enbart ärekränkning. Denna överenskommelse är officiell först om 4 mån och även då, väldigt svår att finna i Spanska domstolens arkiv. Så var ifrån fick Aftonbladet ta del av denna icke existerande ”dom”?

2. Det osar personförföljelse här och jag vill återigen ge ett varningens finger till Aftonbladet som alltså då inte haft någon riktig ”dom” att luta sig emot. Detta måste istället varit ngn form av muntlig källa. Vem då undrar man? Historien upprepar sig. En hämndlysten, svartsjuk kvinna kanske?

3. Man kan efter enkel efterforskning finna att Elena Baqueras ex make på ön Mallorca är sk ”Spanska maffian” med ett minst sagt ”fläckfritt” rykte bakom sig, så då kan man kanske tänka att om detta var sant, så hade Emilio med all säkerhet legat nedgrävd i en kista nu.

4. Att inte få befinna sig inom 500 meter och att inte få bära vapen på 2 år är ett standardförfarande och finns i alla dessa överenskommelser och domar. Det har garanterat inget med Emilio att göra. Skäms igen Aftonbladet som vinklar texten på detta sätt.

5. Den mest intressanta punkten av alla. Vad har hänt här, eftersom Elena Baquera har gått med på en så ”ogynnsam” överenskommelse? Det som AB kallar ett erkännande, (Att minnas: ur en icke existerande dom!) Ingenstans finns det något åberopande om ett skadestånd? Varför, skulle en ”misshandlad, rädd kvinna” gå med på en sån, för henne i detta fall, det lägsta och obligatoriska straffet 60 dagars samhällstjänst! Utan skadestånd! Kröp det kanske fram att hon ljög?

Det ska tilläggas att den anklagade måste få någon form av straff, även om han bevisats helt oskyldig. Även om kvinnan ljugit och vill ta tillbaka sin anmälan är det tekniskt omöjligt. Det har blivit ett sk ”Turn of the country”

Jag tycker hela artikeln och den otroligt bristfälliga källan till den, pekar på en svartsjuk kvinna, ren personförföljelse av media och inget annat än bottenlåg journalistik. Att ni inte har bättre saker för er, ni sk ”grävande journalister ” än att skapa rubriker på detta sätt och därmed, förstöra en människas liv, är inget annat än skam och skandal.

Om du läser detta Emilio, kontakta mig så hjälper jag dig med en anmälan av tidningen Aftonbladet! För förtal och falsk ryktesspridning. Vill du ta dra detta hela vägen, så anmäler vi Spanska staten inför EU domstolen.

//P

Om denna galna lag, för ALLA att läsa här inne med åsikter!

http://www.returnofkings.com/7421/spanish-politician-is-crushed-for-questioning-feminist-dogma

A Law Only For Women
This may seem fine at first until you realize that the law ONLY allows women to use it—not men. It also works on the principle that the aggressor is guilty until proven innocent (in direct contravention with Spain’s own constitutional laws).

Needless to say, the law may encourage some bitter women to run into the police station and falsely cry abuse for different reasons, such as obtaining custody of children, increasing out-of-court divorce settlements, and plain old-fashioned jealousy.

In all cases the man is arrested and put in prison before facing summary trial in the specially set up courts. The case may end in a tragic outcome for the man, facing prison as well as having to fight the stigma of being a falsely accused “maltratador.”

Mycket intressant läsning i slutet på artikeln under!!!

http://www.avoiceformen.com/feminism/government-tyranny/spanish-feminist-establishment-is-shaking/

In other words, if you are a woman that wants to divorce and have no money of your own but want to get the house, the kids, the savings and virtually all your husband’s possessions, claim that you are victim of “gender violence” and the benevolent Socialist state will put your husband in prison, the kids will never see him again, the state will pay for your lawyers and those lawyers have all the legal means to make sure that you get everything. You don’t even have to be a nice person. You can be the one who was abusive in the relationship. It doesn’t matter. If you have the vagina, you just say you want everything and the Socialist state will trust your word regardless of any evidence.

The Spanish society was badly wounded, probably irreparably. In 2010, even the mainstream media had to admit to a serious problem. The most important newspapers in Spain reported that 350 false accusations of “gender violence” were made each day. This means 127,750 false accusations per year. This means that almost 130,000 innocent men went to prison for at least 48 hours, just because a woman said so.

Åsa Björling & Emilio Ingrosso
Åsa Björling & Emilio Ingrosso

*Ja, så var det med det! Denna lag existerar och används dagligen. Helt galet tokigt oförståligt. Men sant! Min man blev drabbad och tillsammans med media har denna tokiga kvinna lyckats skada både min man och mig. Jag känner verkligen att det får vara nog nu!*

Jag vädjar och jag ber. Dela, sprid och låt alla få veta sanningen. I morgon berättar Lucas som jobbade på Ribello sin egen historia om vad som hänt! Han har sett, hört och varit med om en massa tokiga saker.

Kram,
Åsa Björling ❤️
Palma De Mallorca

Annons

3 kommentarer

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ BLIR SÅ LEDSEN Å ARG NÄR JAG LÄSER HANS LIV.NÄR SKA SKITEN TA STOPP,VILL NI JAG SKA KOLLA UPP MYCKET,MEDIALT,MEN FÅR DÅ KONTAKT MED HANS MOSTER ,PAPPA MED FLERA HÅLLER PÅ Å GÅR IGENOM HAR TYSTNADSPLIKT,LICENS,MASTERCERTIFIKAT,M.M.HÄR ÄR ALLT ÖPPET MEN NI SKA VETA ATT JAG STÄLLER UPP TILL 10000000 TUSEN PÅ ER KRAMAR MARAI

    Gilla

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s