Öppet brev till media och hela svenska folket

Detta öppna brev handlar om en man som blivit förföljd och jagad hela sitt vuxna liv. Sett utifrån mina ögon, jag, kvinnan som lever bredvid. Jag ber er alla att läsa detta. För detta har drabbat en man, en fin människa, en bra pappa och kärleksfull person. Fullkomligt sönder mobbad av ett helt land, tidningar som kämpat så hårt för att få honom på fall. Vad är ert syfte? Vill ni att han tar sitt liv? Det är en människa här, av kött och blod. Med känslor, en själ och ett hjärta. Inte bara han drabbas av ert jagande. Utan hans barn, hela hans familj och vänner. Jag ber er som läser att dela inlägget, hjälp mig att sprida och söka efter någon som kan granska detta. Jag vill ge er sanningen och söker nu efter upprättelse för min man och jag svär på, att jag ska göra allt för att han ska få det. 

Jag tänker inte sitta stilla och se honom gå itu. Han har varit tyst så länge, blivit slagen och tagit sig upp igen, och igen, och igen. Jag skriver här, med mitt riktiga namn, jag sitter inte och gömmer mig bakom något äckligt nättrollsnamn som vissa andra gjort, flera som vi faktisk vet är våra så kallade ”vänner”. Jag går inte och snackar en massa skit och sprider falska rykten. Jag finns här och jag står för vartenda ord jag skriver. Har ni något ni vill fråga mig, eller undrar över så går det bra att göra det här och nu. Jag tror att ärlighet och det goda alltid segrar, det måste det göra. Till Aftonbladet och Expressen – Jakten på Emilio Ingrosso är över nu! 

Då det snurrar en massa illvilliga, overkligt galna rykten, om min man och i viss mån mig, så vill jag nu en gång för alla sätta stopp för dom. Min berättelse är lång, därför har jag delat upp den i tre delar och jag kommer att lägga upp ett brev om dagen. Av omtänksamhet till resten av familjen och Emilios fantastiska barn så kommer jag inte gå in på detaljer. Det överlämnar jag till någon som vill granska detta vidare. Skavlan! Du är mer än välkommen! Allt för att visa er hur en galet svartsjuk spanjorska, en kvinna, totalt kan gå in för att försöka förstöra en människas liv. Den person hon sagt och säger sig ”älska”! Hon är arg, ratad och lämnad. Hon utnyttjar tidigare rykten och tidningarnas jakt på Emilio. Det finns fler ex flickvänner till Emilio. Alla har blivit jagade och förfrågade under årens lopp om något illa beteende begåtts, vilket det såklart inte gjort. För det hade ni fått reda på isåfall. Att Elena nu dök upp måste varit storvinsten för Aftonbladet! 

Jag träffade Emilio för snart 2,5 år sen. Han hade då lämnat sin förra flickvän Elena Baquera efter knappt 4 år tillsammans. På grund av hennes svartsjuka, för att hon pratade illa om hans barn, hennes kontrollerande och att kärleken helt enkelt tog slut. Dom hade separerat sedan 1 år tillbaka och Emilio bodde sedan dess som singel. Tillsammans med Elena drev han restaurangen Ribello. Allt fungerade bra, dom jobbade olika dagar i veckan. Helvetet började när jag kom in i bilden. När Emilio avslutade relationen bröt Elena ihop fullständigt. Hon hade gjort allt för att få Emilio att älska henne. Allt! Hon åkte tom till ngn man i Madrid som utförde Svart magi på Emilio.

Emilio och jag var kära upp över öronen. Jag flyttade till ön, jag skulle öppna min egen skobutik, med egen design. Livet var fantastiskt! Jag kom på söndagen men redan på tisdagen när jag, Emilio och min vännina Inger sitter på Roxy Beach ringer hon och hotar Emilio. Han faller ihop fullständig och Elena jagade honom sedan dag och natt. Det var hennes ö och jag, den nya, hade inget där att göra.

Hon sa att om ”hon” din nya flickvän inte försvinner på tre dagar så ställer jag till ett helvete för dig. Jag svär att jag ringer tidningarna och kör samma grej som Pernilla gjorde. Till mig sa Emilio ingenting om detta. Han var bara helt förändrad, höll allt inom sig. Ville inte göra mig rädd och orolig, så därför förstod jag heller ingenting av vad som kom att hända.

En vännina till Elena utryckte sin oro för Emilio över att Elena åt tabletter och sa att hon ville ta sitt liv, om inte han kom tillbaka till henne (2år efter deras separation) och att jag åkte tillbaka till Sverige! Så jag gjorde det. Emilio skickade faktiskt hem mig. På söndagen for jag igen. Fullkomligt förkrossad och förtvivlad. Jag fattade absolut ingenting. Han nämnde något om sitt ex och att hon var ledsen, men det var allt. Han var så rädd för att hon skulle göra ngt som han senare skulle bli anklagad för, löpsedlar och tidningar som jagar. Det var kaos och han försökte släcka bränder överallt. Två människor som älskade varandra och vi blev särade för att hon var tokig av svartsjuka! 

Jag var så arg på Emilio då, jag förstod inte vad som hände och varför han inte stod upp för mig. För oss! Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi förstå hur sjuk denna kvinna är. Jag hade lämnat allt för att vara hos honom och så skickar han hem mig. Trots att jag var väldigt sårad då, så förstår jag verkligen nu. Detta är en kaninkokerska av rang. Men vi kunde inte vara ifrån varandra. Så vi pusslade ihop oss. Försökte en gång till. Jag åkte tillbaka till Mallorca och blev ännu en gång hemskickad för att Elena nu på riktigt hotade, skrek, gapade och viftade med att hon hade en journalist på Aftonbladet hon sa sig arbeta med. Dom tillsammans skulle ”sätta dit Emilio”. Vad finns det som skulle skada Emilio mest? Jo, såklart en löpsedel om att hon hade blivit slagen. Spelar det någon roll, att hon samtidigt skrev på sms att han är mannen i hennes liv, att hon älskade honom över allt annat. En tidningsartikel skulle såklart skada djupt och förstöra det han jobbat så hårt för att komma ifrån. Ytterligare en kvinna som blir ratad och lämnad och som straffar med att prata om misshandel är såklart förödande!

Hon var så svartsjuk att hon höll på att sprängas i bitar. Hon gav sig inte, jag skulle bara bort från ön. Så jag åkte. Igen! Jag var då så arg på Emilio att jag inte ville se honom. Jag tyckte han förstörde allt vi hade. Varför kämpade han inte emot? Jag tvivlade och mådde fruktansvärt dåligt. Men. Det dröjde inte länge innan han kom efter mig till Sverige. Stark kärlek är svår att bryta! Han sa att om vi inte kan vara på Mallorca. Så får vi väl vara i Sverige då. Så han lämnade Mallorca för att jobba varannan vecka på Ribello och då pendla. Det fungerade ett tag men i oktober åker Emilio för att träffa Elena och prata om vintermenyn osv. Dom möts på hennes väninna Christinas kontor. Där Elena med telefonen i ena handen och ett papper i den andra. 

Om du inte skriver över restaurangen på mig så kommer jag ringa Aftonbladet och säga att du slagit mig!

Kanske tänker du nu att det är väl bara att skita i. Det kan man ju inte gå med på. Nej! Kanske inte om du inte blivit utsatt för mediedrevet i Sverige. Emilio orkade inte ta ännu en löpsedel så han skrev på pappret. Helt i chock och förtvivlan. Jag var dessutom i Sverige så vad fanns det kvar att slåss för? Detta svek av Elena, hotet och kapningen av Ribello har skadat Emilios själ hårt. Så snälla ni som tror er veta. Bespara oss era fantasier och åsikter. Ni vet ingenting!

Efter 4 månader i kylan så fick vi ett erbjudande om att öppna en ny restaurang på Mallorca. Det var för bra för att tacka nej till. Sagt och gjort så packade jag nu för tredje gången och flyttade till det älskade Mallorca. Under dessa månader var Elena knäpptyst. Inte ett ljud efter kapningen så länge vi var i Sverige. Det var lugnt och skönt tills vi gick ut på FB och berättade att vi skulle lämna Sverige och öppna Il Migliore. Samma dag vi går ut på FB gör Elena en anmälan om ärekränkning på Emilio. Att han behandlat henne illa psykiskt! Alltså INTE FYSISKT som ryktet går! Då man behöver bilder på skadorna för att det ska bli tal om riktig misshandel.

*Och för att tillägga så har Emilio aldrig blivit dömd för någon misshandel här i Sverige heller. Vad ni än har hört och läst. Han dömdes för övergrepp i rättssak. Fick 4000kr i böter. För att han hotade henne och skälet till hotet vill jag inte gå in på, med respekt för barnen. Ord alltså, inget annat. Misshandeln Pernilla anklagade honom för ogillades. Detta är offentliga handlingar och finns att hitta hos tingsrätten.*

Elena började sprida mer och mer rykten till sina gäster och till folk på ön att hon sett till att Emilio inte fick komma in på Mallorca. Efter det sa hon att han inte fick arbeta här. Sen kom det att han inte fick driva ngn restaurang. Ja.. Haha.. Vi är fortfarande på ön, vi arbetar och driver vår restaurang.

Hon letade upp mingel bilder på oss ifrån nätet och printade ut, tog inlägg ifrån facebook mm. Skrev långa brev som sedan skickades till vår partner på Il Migliore där hon sa att det skulle ”gå illa” för honom om han jobbade ihop med oss.

Vi struntade i henne. Varför skulle hon få förstöra vår lycka? Glöm henne sa vi, låt henne sitta där och vara bitter. Ring tidningarna då! Vi har fått nog av att dansa efter din pipa. Men Spanien fungerar inte som Sverige. Inte alls faktiskt. Det finns en lag här som skyddar kvinnorna till en absurd ytterlighet. Tro det eller ej men det är faktiskt helt sinnesjukt och jag kommer att berätta mer om detta i inlägget i morgon. 

Med denna lagen bakom sig så körde Elena på, så pass att Emilio blev sjuk av oro. Hon ville förgöra både honom och mig. Hon hotade, drev en mailkampanj här på ön där hon ljugit ihop den värsta storyn man kan tänka sig. Hon smutskastade Emilio till gästerna, till folket på ön osv osv. samtidigt som hon ber honom, storgråtandes, på sina bara knän att älska med henne en sista gång. Och folk tror, kastar blickar, dömer utan grund, för visst måste det vara så som ryktet säger? Emilios telefon är proppfull av både hat och kärleks sms på samma gång. Han ber henne en gång för alla att känna oss ifred. Vi levde vidare. Jobbade och skötte vårt eget tills det blev öppning av La Perla och allt satte igång ännu värre igen. Hur svartsjuk kan en människa bli? Ger hon sig aldrig? Hon har ju fått restaurangen som Emilio helt och hållet byggt upp. Vad mer vill du ha? 

Det var nu dags för rättegång pga av den där anmälan hon gjort på Emilio, för 1,5 år sen. Och 3,5 år sedan dom gjorde slut! Åtalet var ärekränkning och inget annat. Jag har åtals pappret här om någon är intresserad att läsa! Men det blev aldrig någon rättegång! För Lucas, vår köksmästare på La Perla som under hela denna tid jobbade på restaurang Ribello, helt enkelt fick nog. Han stod inte ut med att Emilio blev så illa behandlad och berättade för oss hur hon hållt på. Att hon jagat, gråtit, pratat, hotat, försökt skada. Drog in sina vänner som skulle vittna falskt mot Emilio. Hon har tagit varenda sekund av sitt liv för att förstöra så mycket det går.

Många pusselbitar föll på plats iom att Lucas kom. Och vi satt plötsligt med ett oerhört bra vittne med datum, händelser, gäster och bevis som räcker till och blir över. Elena hade tillsammans med vänner och sin advokat skapat en fantasi historia för att få oss att lämna ön. På grund av galen svartsjuka men även rädsla att bli av med dom Svenska gästerna på Ribello. Hon var och är fortf så otroligt rädd för konkurrens då Emilios mat och kunskaper är den verkliga sanningen till de lyckade restaurangerna. Och tänk er skammen. En spanjorska som blir lämnad och ratad, och sen att hennes stora kärlek Emilio, sedan träffade en 12 år yngre kvinna än henne själv. Vad skulle alla vänner på ön tänka. Hon bröt helt enkelt ihop och bestämde sig för att hämnas.

Dag tre ska ni få läsa när köksmästaren Lucas själv får berätta vad som har hänt!

Det blev en uppgörelse, ett avtal i rätten. Och INTE något erkännande som sägs, om att Emilio slagit henne. Det finns inte heller någon dom! Det som står är ren lögn och hela artikeln i Aftonbladet kommer ifrån ett samarbete med Elena, rika vänner och tidnings maffia i Sverige. Ja, det är så! Tro det eller ej! Många kändisar kan vittna om hur det skapas rubriker, rena lögner enbart för att få sälja tidningar.

Det hela var alltså en uppgörelse, då Elena och hennes advokat riskerade både höga böter och fängelse för falsk vittnesbörd. Dom fick en muntlig varning av domstolen men då Elena är kvinna och skyddas av denna lag, och Emilio är man i Spanien, så sattes ändå det obligatoriska, 2 månaders samhällstjänst! (Har han blivit anmäld MÅSTE han få något straff) Även detta är tyvärr sant och helt sjukt! Dock blir denna samhällstjänst sällan eller aldrig av, då Spanien inte har kapacitet att ta hand om alla dessa oskyldigt anklagade män som får sina ”straff”. Så den riktiga sanningen är att Emilio är vinnaren här. Men det vill ju såklart inte tidningarna säga. Visst låter det smaskigare med hustrumisshandlare, han erkände sitt brott och fysisk och psykisk misshandel! Vad gör man inte för att få sälja lösnummer?

Kan ni överhuvudtaget förstå hur det skulle kännas att bli utpekad som någon som misshandlat sin kvinna. I Sveriges största skvallertidning Aftonbladet. Oskyldigt anklagad men ändå dömd av folket. Vuxna bildade människor som tror så mycket, som hatar och sprider skiten vidare. Ni talar om för era barn att inte mobbas men har inga problem att göra det själva! För det är ju ingen rök utan eld. Och det måste ju vara sant om det står i tidningen! Eller? Är Aftonbladet och Expressen en bra källa för information? Nej, för det är ren lögn. Jag vet, efter 2,5 år tillsammans med Emilio, vem han är och vad han står för. Han avgudar kvinnor, han dyrkar dom och skulle aldrig, aldrig röra en kvinna. Ja, du läste rätt! Aldrig! 

Jag svär att jag aldrig träffat en mer romantisk, kärleksfull, mjuk och ärlig människa innan och det kan både hans och min familj och vänner intyga. Och nej, jag är inte domesticerad. Jag är inte kuvad, förtryckt och slagen. Ni som känner mig vet att jag är en tuff, smart och stark tjej som aldrig skulle ta skit. Min mamma och även pappa har känt Emilio under vår tid tillsammans och min far har dessutom levt nära oss, hemma i två månader, natt och dag och skulle garanterat inte acceptera att hans dotter blev illa behandlad. Det finns inte! Emilio kan absolut vara arg ibland, säga dumma saker. Precis som alla andra. Men att han skulle misshandla någon psykiskt eller fysiskt! Inte en chans!

Åsa Björling & Emilio Ingrosso
Åsa Björling & Emilio Ingrosso

Vi mår bra, Emilio och jag. Vi älskar varandra och går rakryggade i allt detta. Vi vet vilka vi är och vad som hänt. Vill någon av er tro eller tycka något annat än det jag säger här och nu, så är det väldigt sorgligt men såklart helt upp till er. Var människa blir salig på sin tro och tror det man vill tro på. Men faktum och skillnaden är att jag VET!

Fortsättning i morgon.

Kram,
Åsa Björling ❤️
Palma de Mallorca

Annons

En kommentar

  1. jag läste detta vet vilket helvete emilio levt .men emilio har en gudagåva o ch inre styrka som ingen kan ta ifrån han.åsa det du gör ,för din blivande make gör du så rätt och förstående.strunta i packet.avundsjukan är den sjukligaste sjukan.jag är inte avundsjuk.pga jag duger som jag är om alla kunde respektera varandra och att man inte kan äga någon och var å en har en egen vilja ,och är värdefulla man måste älska sig själv först innan man vet vad älska är.man kan inte ge något som man inte vet vad det är älskar du dej själv vet du hur du ska älska den du vill leva med inte såra..kom ihåg den som ger ondo bemöts med ondo ,kärlek ger kärlek.lärt mina barn var en vän du får en vän.sen finns det folk som borde sitta på livstid på sluten vård.dom som inga celler har kvar i skallen .kramar till er vet att ni kommer lyckas resten av livet .ni fina åsa å emilio änglakramis på er

    Gilla

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s