Ett öppet brev till våldtäktsmannen.

Två män, 36 respektive 41 år, sitter nu i rättegång. Vid flera tillfällen sövde de ner små barn och hade sex med dem.

Via Skype visade de varandra sina bravader när unga små flickor blev våldtagna, samtidigt som de tvingades se barnpornografi. Man hejade på varandra och hetsade att förnedra barnet så mycket som möjligt. Samtidigt pågår nu en av de största rättegångarna mot en pedofil i svensk historia. Han är 22 år och man tror att han har begått 83 (!) sexbrott mot barn.

En 15-årig flicka blir gruppvåldtagen på en gräsmatta i Uppsala, och förövarna kommer undan, förutom en som döms till fem månaders ungdomsvård. Den lilla flickan då? Hon orkade inte fortsätta leva utan avslutade sitt liv framför tåget.

När hoten och hatet haglar över de kvinnor som tar för sig lite för mycket. När internet exploderar av sexistiska kommentarer om de kvinnor som aldrig gjort något ont. När unga kvinnor blir mördade på sin väg hem från jobbet och när de blir knivhuggna under sin efterlängtade motionsrunda i skogen.

När pedofil efter pedofil går fria på grund av bristande bevis. Och när de sexköpare som går ut på gatan, och vill dämpa sin lusta med en drogpåverkad 17-åring från Nordafrika, sedan kommer undan med några futtiga dagsböter.

Jonathan Alfvén, Foto: Monika Koskinen
Jonathan Alfvén, Foto: Monika Koskinen

När föräldrar förgriper sig på sina egna barn och män åker runt halva jordklotet för att misshandla, våldta och förnedra oskyldiga små flickor. När de sitter i en lägenhet på Södermalm, klickar sig in på internet och beställer en bebis i Indien. Åker till bordellen, våldtar bebisen och sen mördar densamma.

Mitt i allt detta kommer en galning som vill acceptera våldtäkter till Sverige. Snälla, allvarligt talat.

Ni som stödjer honom och hans åsikter. Ni hör inte hemma här. Ni kommer aldrig att höra hemma här.

Jonatan Alfven
LoveNepal

Annons

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s